Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €
« Back

Kiharakolmio:perso

:perso on nykykansanmusiikin jo legendaksi muodostuneen, 1996 perustetun Kiharakolmion kolmas studiotallenne. Yhtye esittelee alavutelaisamerikkalaisen musiikin helmiä haitaristi Antti Paalasen  ja maniskansoittaja Heikki Korkeakosken äänipäistä. Kolmion käsittelyssä myös vanhat eteläpohjalaiset kansansävelmät taipuvat tämän päivän kiharoiksi ralleiksi. Yhtye tunnetaan erityisesti huumoripitoisista live-esiintymisistä ja levyn kansilehdestä on luettavissa kiharakolmiolaisia lohkaisuja matkan varrelta.

Kiharakolmio julkaisi esikoislevynsä K3 vuonna 2001. Yhtye nimettiin Kaustinen Folk Music Festivalsin vuoden 2002 yhtyeeksi. Toinen albumi Epiteetti ilmestyi vuonna 2004. Yhtye on konsertoinut maamme merkittävillä musiikkifestivaaleilla ja konserttisaleissa sekä  ulkomailla Kiinassa, Unkarissa, Virossa ja Ruotsissa.


KIHARAKOLMIO

Heikki Korkeakoski: mandoliini
Juhani Lautamaja: kontrabasso
Antti Paalanen: 1-, 2- ja 3-rivinen haitari
Timo Saukko: harmooni


Kiharakolmio on  haitarikoneen vetämä Pohjanmaan juna. Yhdessä he ovat Härmän Jees ja Kenesis, maakunnan prokein pumppu. Alavurella eli koko Suomenmaassa se olisi paras vertaistensa joukossa, jos vertaisiaan olisi.
- Hannu Saha, Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastonjohtaja -

Konstailematonta, kristallinkirkasta pelimannimusiikkia rautaisella ammattitaidolla ja huumorimeiningillä esitettynä!
- Ritva Talvitie, Tallari  -

YHTYEEN KOTISIVUTesek.jpgluses.jpg

www.myspace.com/kiharakolmio

CD on julkaistu Esittävän säveltäiteen edistämiskeskuksen ja Luovan säveltaiteen edistämissäätiön tuotantotuellaPrice:20.00 €